Business Coaching

Heb je het op zich prima voor elkaar, echter gaat het op het werk niet zoals je zou willen?
Speelt er op het werk, een reorganisatie, conflict met een collega een leidinggevende of een personeelslid? Krijg je de opdracht niet af, geen vat op de zaak etc. dan kan een “businesscoach”hierbij helpen.
De maatschappij is continue in beweging en zo ook bedrijven en organisaties. In veel gevallen biedt verandering of beweging nieuwe kansen en mogelijkheden voor werknemers en werkgevers. In een aantal situaties juist niet of heb je niet meer de kracht om mee te gaan met de nieuwe trends. Waarom lukt het niet om voldoende opdrachten binnen te krijgen, waarom doet mijn personeel niet wat ik wil, of waarom loop ik steeds een promotie mis.
De businesscoach zoomt in op diverse deelgebieden van het “werk” en onderzoekt waar de knelpunten zitten. Vervolgens wordt er een persoonlijk plan van aanpak gemaakt en start de begeleiding. In willekeurige volgorde wordt gewerkt aan de diverse gebieden o.a.; werkdruk, uitdaging, relaties, verwachtingen, carrière wensen etc. De business coach is een co-active coach. De coaching is gericht op wat jij echt wilt en niet je directe omgeving of wat de maatschappij verlangt. De coach is het instrument die jouw laat zien waar je echt goed in bent, wat je echt leuk en wat echt bij jouw hoort. De coacht laat je ervaren en zien op een positieve manier, wanneer jij het meest in je kracht staat. Na het coachingstraject weet je wat je nodig hebt om met plezier je werk te doen.