Life(style) Coaching

Heb je het gevoel dat je geen regie meer hebt op je eigen leven, steeds meer grip aan het verliezen bent, echter op welk gebied(en) dat weet je niet precies?
Ben je niet blij met jezelf en vind je dat je kwaliteit van leven veel beter kan! dan kan een lifecoach of een life “style”coach hierbij helpen.
Een life coach onderzoekt samen met jou op welke gebieden, privé, relatie & vrienden, geld, zelfontwikkeling en werk, jij niet blij bent of in je kracht staat. Vervolgens wordt er een persoonlijk plan van aanpak gemaakt en start de begeleiding. In willekeurige volgorde wordt gewerkt aan diverse leefgebieden. De life coach is een co-active coach. De coaching is gericht op wat jij echt wilt en niet je directe omgeving of wat de maatschappij verlangt. De coach is het instrument die jouw laat zien waar je naar verlangt. De coacht empowered vanuit een positieve manier en zo wordt je sterker en ontdek je bij jezelf waar je echt goed in bent. Je kunt na een coachingstraject beter keuzes maken die bij je passen omdat je beter zich hebt op wat er voor jou echt toe doet en wat niet.
Een life”style”coach doet hetzelfde als een life coach met het verschil dat ernaast een “gezond en fit” traject wordt gestart. Gezond&fit legt de nadruk op voeding, beweging en welzijn. Kun je de discipline niet opbrengen om af te vallen terwijl je het dolgraag wilt, dan is life”style”coaching heel geschikt. Naast een persoonlijke beweging en voedingsplan wordt er vanuit de lifecoaching gekeken naar hoe het komt dat het afvallen steeds niet lukt. Tijdens het traject wordt je door bewust te eten en te bewegen, fitter en krijg je meer energie. Dit heb je nodig en helpt je tijdens de coaching en om je leven, te leven zoals jij wilt. Tijdens een life “style” traject wordt je begeleid in het maken van keuzes op allerlei gebieden. Je veranderd je leven je leert bewuster en dichter bij jezelf in het leven te staan. Door je beter, krachtiger, fitter te voelen ga je jezelf meer waarderen.